Uji Dea

Kafeja forcon sistemin tuaj imunitar

/ 1 minutë lexim

Sipas shkencëtarëve nga vende të ndryshme, kafeja redukton rrezikun e vdekjes së parakohshme.Sa më shumë filxhanë me kafe që i pini brenda një dite, rreziku është më i vogël.

Kjo për arsye se kafeja e përmirëson sistemin tuaj imunitar, e bën më të fortë dhe më të shëndetshëm.Përmirëson mëlçinë, zemrën dhe sistemin e tretjes.

Fidanishtja

Megjithatë, përpiquni t’i përmbaheni kafes natyralisht të freskët: kafeja e çastit përmban më pak lëndë ushqyese dhe më shumë aditivë kimikë, të cilat i dëmtojnë organet tuaja të tretjes.