Hidromorava

Kadriu zotohet: Këta flamuj do të kthehen në kuvend, normaliteti do të kthehet

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Gjilan – Kuvendi i Gjilanit më herët respektonte flamurin shtetëror, atë kombëtar dhe atë amerikan. Pastaj, në fillim e hoqën flamurin amerikan, dikur hoqën atë kombëtar dhe në fund hoqën edhe flamuri shtetëror. Këta flamuj do të kthehen në kuvend. Normaliteti do të kthehet ka shkruar Kushtrim Kadriu.

Mobi Casa

“Është obligim shtetëror mbajtja dhe respektimi i simbolit të republikës, republikë për të cilën u sakrifikuan mijëra jetë, ndërsa respektimi i flamurit kombëtar dhe atij amerikan është shenjë mirënjohje për mbështetjen e pakursyer që po na japin.
Këta flamuj do të kthehen në kuvend. Normaliteti do të kthehet” ka shkruar Kushtrim Kadriu./rajonipress/