UBT

Kadriu thotë se është rritur numri i seancave dhe po trajtohen kërkesat e qytetarëve

/ 1 minutë lexim
KKVITI

Gjilan – Në një sqarim publik rreth komunikatave të grupeve politike në kuvendin komunal të Gjilanit Kushtrim Kadriu ka thënë se nuk është e vërtetë që kuvendi nuk po i miraton kërkesat dhe projektet e zyrës së kryetarit, ato janë të miratuara pse nuk janë duke vazhduar më tutje është çështje e zyrës dhe kryetarit të komunës ka sqaruar ai.

Sqarimi i Kushtrim Kadriut:

Mobi Casa

Prej që janë bërë ndryshimet në kuvend nën udhëheqjen time pothuajse 99% e pikave janë votuar nga shumica në kuvend. Është rritur numri i seancave (dy seanca në muaj) për trajtimin e kërkesave të qytetarëve.

Është e pavërtetë që kuvendi nuk po i miraton kërkesat dhe projektet e zyrës së kryetarit, ato janë të miratuara pse nuk janë duke vazhduar më tutje është çështje e zyrës dhe kryetarit të komunës.