RCCOLA

Kadriu takohet me ish presidentin kroat Stjepan Mesiç

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Gjilan – I nderuar dhe i privilegjuar të takoj përsëri ish- presidentin historik të Kroacisë z. Stjepan Mesiç në Takmin PanShqiptar NdërBallkanik EuroAtlantik në Prishtinë ka shkruar Kushtrim Kadriu.

Në cilësinë e kryetarit të Kuvendit të Gjilanit e falënderova Presidentin Mesiç për gjithë kontributin e e tij të dhënë ndër vite për çështjen e Kosovës. Gjithashtu me Presidentin Mesiç dhe miqtë e tij si atdhetari, biznesmeni dhe aktivisti i njohur shqiptar me prejardhje nga Tetova z. Idriz Sulejmani, i cili vepron në Poreç, diskutuam për tema të ndryshme, ku njëra ndër to ishte edhe FTESA për një vizitë zyrtare të K.K. të Gjilanit në Poreç të Kroacisë.

Mobi Casa

Bashkëpunimi institucional me komunat brenda Kosovës dhe ato simotra në regjion dhe përtej tij janë të një rëndësie të veçantë në marrjen dhe dhënien e praktikave të reja në të mirën e qytetarëve.