Kadriu refuzon ftesën e Hysenit për tu takuar

Gjilan – Dje isha i ftuar në takimin me liderët e Kosovës Lindore në Komunën e Gjilanit. Unë e konfirmova takimin, por kur pash se në atë takim nuk është ftuar asnjë nga liderët politikë të Preshevës dhe të Medvegjës, nuk e pashë të arsyeshme të jem pjesë e këtij takimi ka shkruar Kushtrim Kadriu.

Gjithashtu, unë nuk mund të jem në një tryezë me bashkëpunëtorët e atyre që shteti i Kosovës i kërkonte me Interpol, kurse Serbia i mbante dhe nuk i dorëzon.

INTERPOLI

Procesin e regjistrimi të popullatës do ta analizojmë se si duhet të bëhet në Kosovë.
Për hapat e mëtutjeshëm do iu njoftojmë më kohë.

Me nderime Kushtrim Kadriu

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS