Kadriu: Qytetarët ta shfrytëzojnë të drejtën e tyre për të votuar sepse kështu përcaktojnë të ardhmen e Kosovës

Gjilan – Bashkë me dy fëmijët e mi, Elisën dhe Eronin e kryetëm obligimin tonë kushtetues dhe qytetarë. Ftojmë të gjithë qytetarët që ta shfrytëzojnë të drejtën e tyre për të votuar, sepse kësisoj e përcaktojmë të ardhmen e Republikës sonë ka shkruar Rexhep Kadriu.

Kushtet atmosferike ishin të vështira mëngjesin e sotëm, por si duket po përmirësohen, dhe kështu po krijohen kushte për dalje masive në zgjedhje.
Urime Kosovë!
Urime Gjilan!
RK

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS