RCCOLA

Kadriu: Na pret punë e madhe në të ardhmen, jam i gatshëm të punoj ngushtë me të gjitha subjektet politike

/ 2 minuta lexim
Uji Dea

Gjilan – Zgjedhja ime në krye të këtij institucioni të nderuar dhe të respektuar, është një nder i madh për mua, pa harruar edhe përgjegjësitë që do të kem në të ardhmen në drejtimin e këtij institucioni ka shkruar Kushtrim Kadriu.

Postimi i plotë:

Fjala ime përshëndetëse me rastin e zgjedhjes si kryesues i Kuvendit të Gjilanit:
Të nderuar përfaqësues të qytetarëve të Gjilanit, media dhe të pranishëm.
Zgjedhja ime në krye të këtij institucioni të nderuar dhe të respektuar, është një nder i madh për mua, pa harruar edhe përgjegjësitë që do të kem në të ardhmen në drejtimin e këtij institucioni.

RCCOLA

I vetëdijshëm për punën e madhe që na pret në të ardhmen, jam i gatshëm të punoj ngushtë me të gjitha subjektet politike përfaqësuese në kuvend dhe me të gjithë këshilltarët veç e veç pa dallime.

Do të angazhohem shumë së bashku me ju dhe të gjitha mekanizmat e kuvendit Komunal që të sjellë frymë të re të punës dhe të bashkëpunimit e tolerancës në kuvend.
Prioritet i imi në këtë pjesë të mbetur të këtij mandatit do të jetë, rifunksionalizimi i kuvendit së bashku me të gjitha trupat e tij punues, duke garantuar një dinamikë të re dhe transparencë të plotë për të gjithë.

Edhe njëherë, Ju falënderoj të gjithëve për besimin e dhënë, pres bashkëpunim të sinqertë nga të gjithë.
Na priftë e mbara!