Kadriu i gëzohet asfaltimit të autostradës Prishtinë – Dheu i Bardhë

Gjilan – I lumtur që po shoh fillimin e asfaltimit të shtresës së parë të asfaltit BZH 0/31.5 në Autostradës Prishtinë-Dheu Bardhë A7.1 Lot 2. Në këtë rast kërkoj nga deputetët e Anamoravës që të jenë më të zëshëm në rishikimin e buxhetit i cili do të ndodhë shpejtë dhe Qeveria të ndaj mjete të mjaftueshme për përfundimin e Autostradës deri në Bresalc dhe të rifilloj procedurat për shpalljen e shprehjes së interesit nga Bresalci deri në Dheu i Bardhë ka shkruar Rexhep Kadriu.

Shqiptarët matanë kufirit dhe rajoni i Kamenicës presin vazhdimin e Autostradës e jo të largohet nga prioritet e Qeverisë. Urojmë punë të mbarë kompanisë KAG-Asfalt a shkruar Kadriu./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS