ARKATANA

Kadri Rahimajt qytetarët i kërkojnë të investojë edhe në fshatrat e Gollakut

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Kamenicë – Disa projekte dhe investime që janë realizuar në Topanicë janë kritikuar nga qytetarët e fshatrave të Kamenicës. Vullnet Berisha ka shkruar se prej pas luftës asnjë kryetar nuk ka investuar në fshatrat e Gollakut. Edhe Gmica është pjesë e Kamenicës po asnjë investim nuk është bërë ka shkruar ai.

Promovimi i projekteve në Kamenicë nga ana e Kadri Rahimajt është kritikuar nga banor e fshatar të asaj pjese sidomos të Gollakut.

RCCOLA

Shumë komentues ia kanë tërhequr vërejtjen Kadri Rahimajt se e ka bërë Topanicën – Paris ndërsa fshatrat tjera i ka lënë në harresë.

Vullnet Berisha ka shkruar se mirë do të ishte me punue Kadri Rahimaj edhe kah Gollaku. “A mos ndoshta ato katunde nuk janë pjesë e komunës së Kamenicës sepse prej mas lufte asnjë kryetar nuk ka këshyr me punue najsen nëpër këto katunde ose tregoni që nuk jemi me Kamenicë edhe e bëjmë Gmicën komunë në vete” ka shkruar Berisha./rajonipress/