Kaçja, multivitamina më e mirë natyrale

/ 1 minutë lexim

Kaçja është bimë e pasur antioksidues, vitamina P, Cv, B1, B2, B12, A, K, karotinë, që e forcojnë organizmin dhe e mbrojnë nga shumë sëmundje.

Mu për këtë arsye ka emërtimin si multivitamina natyrale. Nëse epini çajin nga kaçja, organizmit do t’ia bëni një shërbim, do ta furnizoni me vitamina dhe pikërisht kështu do ta mbroni nga ftohjet, gripi dhe infeksionet e ndryshme me viruse Vetitë shëruese të çajit nga kaçja:.

Uji Dea

Ndihmon te infeksionet e sistemit urinar shkaku i përbërësve kundër inflamacioneve;

  • Pastron rrugët e frymëmarrjes dhe lehtëson frymëmarrjen;
  • Parandalon ftohjet dhe infeksionet virusale;
  • Ndihmon në ripërtëritjen e qelizave;
  • Stimulon urinimin;
  • Përmban polifenole që mbrojnë nga kanceri;
  • Përmirëson qarkullimin e gjakut;
  • Ndihmon te gurët në veshka dhe në fshikëz;
  • Forcon organizmin;
  • Kthen energjinë.