RCCOLA

Ka 33 vjet, 30 fëmijë e 11 gra

/ 2 minuta lexim
KKVITI

Dezmond Heçet, i cili ka 33 vjet dhe është baba i 30 fëmijëve me 11 gra, ka kërkuar ndihmë nga shteti për të paguar alimentacionet. Ai në shtetin amerikan Tenesi është i njohur, meqë para tri vjetësh para gjykatës kishte pranuar se ka 221 fëmijë dhe kishte premtuar se aty do të ndalej.

Heçet bën një punë që paguhet pak, kurse gjysma e pagës së tij shkon në llogari të 11 grave, që janë nëna të fëmijëve të tij. Kur ndahen paratë, del se disa nga fëmijët e tij marrin 1,49 dollarë në muaj.

Ai e ka lutur gjykatën që t’i lejojë një ndërprerje të pagimit të alimentacioneve meqë mezi po ia del me pagën e tij minimale. Ai pohon se ua dinë emrin që të 30 fëmijëve si dhe datëlindjet e tyre. Fëmija e tij më e vjetër është 14 vjeç.

Hidromorava

Heçet herën e fundit doli para gjyqit në maj të vitit 2009, kur kishte 21 fëmijë. Atëherë kishte deklaruar se nuk e ka ndërmend të ketë fëmijë të tjerë.

Heçeti nuk është “babi seri” i vetëm, i cili u bë lajm dite. Lojtari i ligës NFL, Antonio Kromarti, ka 28 vjet dhe është baba i 10 fëmijëve me tetë gra në gjashtë shtete të ndryshme.