UBT

Jonuz Cana me zemër të madhe e human, pas 50 vitesh i bënë bashkë studentët shqiptarë që kanë studiuar në Shkup

/ 1 minutë lexim
KKVITI

Gjilan – Një takim i veçantë, kuptimplotë i jashtëzakonshëm, sa mbresëlënës po aq nostalgji,k pas 50 e më shumë vitesh me studentët shqiptarë të gjeneratës nga të gjitha trevat shqiptare në Universitetin e Shkupit. Përqafime përmalluese me plot lot gëzimi në ambient të mrekullueshëm në Kalatë e bardha me ajkën e inteligjencës shqiptare të asaj periudhe ka shkruar Jonuz Cana teksa ka botuar edhe disa foto në ambientin e tij të bukur në Llashticë.

Cana ka shkruar: “Respekt i ndjeshëm për të gjithë që i u përgjigjen ftesës për pjesëmarrje. Uroj për shëndet të mirë për jetë e mot”.

Fundamenti

Ramadan Maliqi pjesë e kësaj ngjarje thotë se vërtet ishte një surprizë fort e këndshme. “U takuam pas kaq vitesh dhe sigurisht kishim edhe emocione të shumta. Kemi kaluar mirë atëherë si studentë shumica të Mjekësisë dhe pastaj me ndonjërin edhe nuk jemi takuar apo parë kaherë. U mallëngjeva dhe u ndjeva sikur të isha pjesë e atëhershme e Shkupit” tha për rajonipress gjinekologu Ramadan Maliqi./rajonipress/