Jep të holla për të marrë vizën, i dyshuari ikë dhe nuk lajmërohet

Kamenicë – Më 26 maj 2019, rreth orës 16:25, ankuesi shqiptar shtetas i Kosovës, nga fshati Berivojcë, komuna e Kamenicës, ka raportuar në Policinë e Kosovës se në dhjetor – 2018 me të dyshuarin po ashtu shqiptar shtetas i Kosovës me banim në Kamenicë, kishte bërë një marrëveshje rreth rregullimit të një vize pune, jashtë vendit ku fillimisht kishte pagur një shumë prej 150 € për rregullimin e dokumenteve e pastaj pjesën tjetër të pagesës kur të merr vizën e punës.

Sipas ankuesit i dyshuari e ka marr këtë shumë parash dhe nuk është përgjigjur pastaj. Për rastin është njoftuar prokurori i shtetit njoftoj policia e Kosovës./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS