Fidanishtja

Jeni me grip dhe konsumoni alkool? Mos e bëni

/ 1 minutë lexim

Tashmë ka filluar koha kur gripi është më i shpeshtë dhe shumë njerëz përballen me vështirësitë që sjell ai.

Pavarësisht nëse është diçka më serioze për të cilën duhet ta vizitoni mjekun, apo diçka më e lehtë, duhet të kujtoni se nuk preferohet përdorimi i alkoolit gjatë kohës që vuani nga gripi.

Fidanishtja

Alkooli ndikon drejtpërdrejtë në dehidratim.

Të jeni i pa hidratuar kur jeni sëmurë ndikon në dhimbje më të madhe në trupin dhe kockave tuaja. Andaj përveç gripit mos i shtoni vetes edhe problemet qe shpesh sjell alkooli, siç janë kokëdhimbja apo marramendja.