Janë hapur dy puse për ujë të pijshëm në dy shkolla të Komunës së Kamenicës

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Kamenicë – Drejtori i Drejtorisë Komunale të Arsimit Afrim Dërvishi në bashkëpunim me përfaqësues nga donatori që është organizata “Bashkëveprimi” dhe SHARJAH CHARITY nga Emiratet e Bashkuara Arabe kanë parë nga afër punimet në hapjen e dy puseve për ujë në shkollën “Metush Krasniqi” në Roganë si dhe në shkollën “Sadri Misini” në Shipashnicë të Poshtme.

KKVITI

Drejtori Dervishi është shprehur se po vazhdon puna në krijimin e kushteve për të gjithë nxënësit në të gjitha shkollat e Komunës së Kamenicës./rajonipress/