Itali: 6-vjeçari shqiptar dhuron kursimet e tij në Kryqin e Kuq

Kolton Ndoj, një 6-vjeçar shqiptar, në Itali, i ka dhuruar të gjitha kursimet e tij Kryqit të Kuq në Itali. Ai donte që dëshira e tij të mos mbetej vetëm në fjalë, siç bëjnë shpesh të rriturit.

Mediat italiane shkruajnë se ndoshta ai nuk e ka ende të qartë situatën ekonomike në vend, por ai di një gjë, dhe ajo është se shumë fëmijë si ai jetojnë në situata të vështira, madje të kesh një dhuratë nën pemë, për ta nuk është e dukshme.

“Më tha – thotë nëna e tij Julanda – se donte vetëm një gjë: t’i ndihmonte ata fëmijë. Kështu që mendova se nëse ka një realitet, të cilit mund t’i besosh, është Kryqi i Kuq, ndaj shkuam tek ata”.

Itali: 6-vjeçari shqiptar dhuron kursimet e tij në Kryqin e Kuq

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS