Isufi: Po, Rem, mundemi bashkë

Nënkryetari i AAK-së, Ahemt Isufi, nuk mendon njëjtë sikurse nënkryetari i PDK-së, Rrustem Mustafa se nuk funksionojnë një bashkëqeverisje në mes të PDK-së dhe AAK-së.
“Në Kosovë janë thyer tabutë sa iu përket koalicioneve për arsye se të gjitha partitë politike që kanë vepruar më herët kanë marrë pjesë në koalicione qoftë të përbashkëta, qoftë të ndara, duke pasur pozitë dhe opozitë” ka thënë Isufi për gazetën “Epoka e Re.

Ai ka shtuar se normalisht që konceptet politike partitë nuk i kanë të njëjta, por kur janë angazhimet e përbashkëta në qeverisje atëherë një program i përbashkët mund të funksionojë.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS