Ismet Hashani: Kudo që jemi vendi ynë Kosova duket më e bukur dhe më madhështore

Gjilan – Zëdhënësi i Policisë së Kosovës në rajonin e Gjilanit, Ismet Hashani, bashkë me një grup bjeshkatarêsh nga Kosova, Shqipëria dhe Mali i Zi, ngjitën majën e malit Kilimanjaro me lartësi 5895 m.

Hashani, këtë ngjitje ia dedikoi pesëmbëdhjetë vjetorit të pavarësisë së Kosovës më 17 shkurt 2023. “Kudo që jemi dhe kahdo që shkojmë, vendi ynë Kosova duket më e bukur dhe më madhështore! Në pritje të pesëmbëdhjetë vjetorit të pavarësisë së Kosovës më 17 shkurt 2023 ngjitjen në majën e masivit të malit Kilimanjaro me lartësi 5895 m, këtë ngjitje ia kushtoj pikërisht kësaj dite”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS