Hidromorava

Ismajli takon fshatrat e Karadakut, flet për konsolidimin e brendshëm të skuadrës fituese brenda LDK-së

/ 2 minuta lexim

Gjilan – Arbër Ismajli në takimin me kryesitë e nëndegëve Zhegër, Haxhaj, Demiraj, e Shurdhan, ka folur për organizimin e brendshëm të LDK-së dhe konsolidimin e brendshëm të skuadrës fituese për një kandidat të ardhshëm për kryetar dhe kandidatët më të mirë për asamble të cilët sipas tij do të përmbushin pritshmëritë dhe gatishmërinë për arritjen e rezultateve sa më të suksesshme për vazhdimin e qeverisjes lokale edhe për një mandat.

Postimi i plotë i Arbër Ismajlit

Mobi Casa

Të dashur qytetarë,
Sonte, bashkë me kolegët e kryesisë kemi bashkëbiseduar me kryesitë e nëndegëve Zhegër, Haxhaj, Demiraj, e Shurdhan, për organizimin e brendshëm të LDK-së dhe konsolidimin e brendshëm të skuadrës fituese për një kandidat të ardhshëm për kryetar dhe kandidatët më të mirë për asamble të cilët do të përmbushin pritshmëritë dhe gatishmërinë për arritjen e rezultateve sa më të suksesshme për vazhdimin e qeverisjes lokale edhe për një mandat. Do të vazhdojmë takimet me strukturat e partisë, nëndegët, aktivistët e qytetarët për të qenë të gatshëm për një proces i cili garanton siguri dhe vendosmëri për t’iu prirë proceseve.
#bashkeiadalim