Ismajli: Kandidati për kryetar dhe ata për asamble komunale do të jenë zëri i përfaqësimit qytetar

Gjilan – Në vazhdën e takimeve të përditshme nëpër nëndegë, sot kemi vizituar kryesitë e nëndegëve në Livoçin e Poshtëm, Llashticë e Lladovë, për të diskutuar për përgatitjet e brendshme për një skuadër e cila garanton kandidatin për kryetar dhe kandidatët më të mirë për asamble komunale, të cilët do të jenë zëri i përfaqësimit të tyre ka shkruar Arbër Ismajli.

Postimi i plotë

Të dashur qytetarë,
Në vazhdën e takimeve të përditshme nëpër nëndegë, sot kemi vizituar kryesitë e nëndegëve në Livoçin e Poshtëm, Llashticë e Lladovë, për të diskutuar për përgatitjet e brendshme për një skuadër e cila garanton kandidatin për kryetar dhe kandidatët më të mirë për asamble komunale, të cilët do të jenë zëri i përfaqësimit të tyre. U pa një gatishmëri e jashtëzakonshme për të vënë në pah njerëz të dijës, të shkencës dhe njerëz profesionist të cilët dinë të ngrisin imazhin e përfaqësimit qytetarë. Do të jemi bashkë në takime në çdo vend, për t’i takuar kryesitë e nëndegëve, qytetarët dhe aktivistët për t’iu prirë proceseve bashkë, duke garantuar plan program të mirëfilltë dhe njerëz profesionist afër vetës, që të vazhdojmë t’iu dalim ballë kërkesave dhe nevojave të çdo qytetari./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS