Ismajli flet me komoditet për shkak të investimeve në Pogragjë, Bilinicë e Dobërçan

Gjilan – Nga këto nëndegë është konfirmuar vullneti i tyre i plotë për rikonfirmimin e madh që do të vije në vazhdimin e mandatit 4+ ka shkruar Arbër Ismajli.

Postimi i plotë i Arbër Ismajlit

Të dashur qytetarë,
Në vazhdën e takimeve të njëpasnjëshme nëpër nëndegë, sonte, bashkë me kryesinë e degës, ishim për vizitë në nëndegën e Bilinicës, nëndegën e Pogragjës, dhe nëndegën e Dobërçanit, për të diskutuar rreth përgatitjeve të radhës për procesin e 17 Tetorit.

Nga këto nëndegë është konfirmuar vullneti i tyre i plotë për rikonfirmimin e madh që do të vije në vazhdimin e mandatit 4+. Marrë parasysh rëndësinë politike të zbatimit të parimeve të qeverisjes së mirë në punët e përditshme të qeverisjes lokale, rritja e vetëdijes kolektive për respektim të këtyre parimeve, investimet e mëdha gjithandej, bënë që të ndihemi komod që ky proces do të jetë vendimtar në arritjen e qëllimeve të përbashkëta në favor të shprehjes së vullnetit të plotë nga ana e qytetarëve tanë!
Ju faleminderit pafund për mbështetjen tuaj!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS