Ismajli falënderon KFOR-in, si pjesë e rëndësishme e sigurisë në përgjithësi

Gjilan – Faleminderit KFOR-it GBR-TU për interesimin e vazhdueshëm për sa i përket aspektit të sigurisë në vend dhe për proceset tjera të rëndësishme të sigurisë në përgjithësi, që është edhe organizimi i lirë i zgjedhjeve nga ana jonë, aspekt shumë i rëndësishëm që duhet të kalojmë nëpër filtrat e vullnetit të plotë të sovranit ka shkruar Arbër Ismajli.

Postimi i plotë i Arbër Ismajlit

Të dashur qytetarë,
Kënaqësi dhe nder i veçantë të mirëpresim në takim ekipin e KFOR GBR-TU, për të diskutuar rreth situatës së përgjithshme, dhe në veçanti mbarëvajtjen e zgjedhjeve lokale që do të mbahen në Tetor të këtij viti.

Ky ekip na uruan për një proces të mbarë, për një kulturë të lartë demokratike përmes shprehjes së vullnetit qytetarë, dhe për të demonstruar më së miri kulturën e lartë organizative që e kemi demostruar si vend qe shumë vite për sa i përket organizimit të zgjedhjeve.

Faleminderit KFOR-it GBR-TU për interesimin e vazhdueshëm për sa i përket aspektit të sigurisë në vend dhe për proceset tjera të rëndësishme të sigurisë në përgjithësi, që është edhe organizimi i lirë i zgjedhjeve nga ana jonë, aspekt shumë i rëndësishëm që duhet të kalojmë nëpër filtrat e vullnetit të plotë të sovranit.
Faleminderit KFOR!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS