Ironizon deputetja Bunjaku: Këta nuk ishin në gjendje as një urë të Badovcit ta rregullojnë, e po e rregullojnë Kosovën

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Gjilan – Është e pabesueshme, amatore, e papranueshme, të mos rregullohet një urë e vogël dhe aq e rëndësishme, edhe pas 4 vjetësh qeverisje nga Qeveria Kurti. Rruga Gjilan – Prishtinë për 4 vjet, ka marrë jetë njerëzish, lëndime personash, dëmtime materiale dhe vonesa për udhëtarë, punëtorë e studentë ka shkruar deputetja Valentina Bunjaku Rexhepi.

Reagimi i plotë:

RCCOLA

Gjilani është një nga 7 qytetet dhe komunat më të mëdha të Kosovës, ndër taksapaguesit më të mëdhenj për kuletën e shtetit dhe nuk i kthehet krejt kjo në investim kapital.

Këta nuk ishin në gjendje as një urë të Badovcit ta rregullojnë, e po e rregullojnë Kosovën. Krejt, ama krejt shtrembër!