ARKATANA

Ironizon Avdyl Aliu, ura e Badovcit në pritje të shterimit të ujit për të nisur ndërtimin e urës

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Gjilan – Këtu është Ura e Badovcit, në fakt këtu ish dashtë me qenë Ura e Badovcit, por nuk është. Kryetari i Komunës së Gjilanit dhe deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje nga Gjilani e që janë mjaftë shumë, kur nisen nga Gjilani për në Prishtinë dhe anasjelltas deri në këtë vend janë “KREJT DHE DREJT” ka shkruar Avdyl Aliu.

Këtu e shmangin rrugën “KREJT DHE DREJT” sepse nëse KREJT vazhdojnë DREJT atëherë përfundojnë në ujë, e që në këtë vapë të madhe nuk kishte me qenë edhe aq keq.

RCCOLA

Besoni apo jo, siç edhe kanë thënë autoritetet, janë duke pritur me u shterrë uji (me ra niveli) e pastaj me filluar me ndërtimin e urës.

A po i bjen që në këtë situatë ne duhet të lutemi “O Zot, thaje këtë liqe sepse nuk po mundemi me e ndërtu urën”!