“Interplast Trocal” investon në teknologjinë më moderne në Evropë

Gjilan – Interplast Trocal” kompani e njohur për prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika dhe alumini së fundit është pajisur me teknologjinë më të mirë evropiane pjesë e prodhuesit gjerman “Elumatec Someco”.

Arian Xhymshiti përfaqësues nga kompania “Interplast Trocal” ka shkruar në rrjetet sociale se kjo kompani me një përvojë 20 vjeçare po rritet me Teknologjinë më moderne në Evropë, për prodhimin e Dyerve dhe Dritareve nga Plastika dhe Alumini, e që janë të prodhuesit Gjerman “ELUMATEC SOMECO”.

Xhymshiti duke ju gëzuar këtij investimi ka falënderuar të gjithë klientët e shumtë për këtë rrugëtim më shumë se 20 vjeçar dhe për besimin e vazhdueshëm.

“Ne jetojmë me ju. INTERPLAST TROCAL. Përfaqësues gjeneral i markave nga profine Group” ka shkruar Xhymshiti./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS