Interesim i madh i qytetarëve për tu inkuadruar në Këshillat Lokale

Kamenicë – Komuna e Kamenicës ka mbajtur procesin për zgjedhjen e Kryetarit dhe Anëtarëve të Këshillit Lokal në fshatin Hodonoc.

Të pranishëm kanë qenë 87 pjesëmarrës në takim, ku me 83 vota është zgjedhur Kryetar i Këshillit Lokal Sinan Morina, ndërsa anëtarë të Këshillit janë zgjedhur Besjan Morina, Zeqir Morina, Nehat Morina, Shaip Morina.
Zgjedhjet janë mbajtur në Shkollën Fillore “Xhavit Ahmeti”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS