Imran Hazirin, qytetarët e duan më të votuarin në LDK e Gjilanit

Gjilan – Imran Haziri student i dalluar në Kolegjin më prestigjioz UBT, të përfunduar edhe fakultetin edhe masterin, me notën mesatare maksimale, po përkrahet nga të gjitha shtresat. Qytetarët dhe votuesit e LDK-së e kanë cilësuar si njeri të kulturuar, profesionist, komunikativ dhe mbi të gjitha i dobishëm për komunitetin.

Njëri nga qytetarët dhe përkrahësit e Imran Hazirit, i ka dhënë notën maksimale të përkrahjes.

Yll Syla ka thënë se Imran Haziri është i kulturuar, profesionist i rrallë, komunikativ, modest, i zhdërvjelltë dhe mbi të gjitha i dobishëm për komunitetin.

“Pra në qoftëse duhet të fitoj më e mira në këtë jetë, atëherë Imran Haziri, i bije që duhet të jetë më i votuari kandidat i Gjilanit” ka shkruar Yll Syla./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS