Eko Higjiena

Identifikohet vozitësi i cili duke bërë vozitje të rrezikshme nuk ndalet në shenjë për ndalje nga Policia

/ 1 minutë lexim
Eco Higjiena

Gjilan – Policia e Kosovës njësiti patrullues në Gjilan me 06.04.2024 rreth orës 20:00 në rrugën e “Gjinolleve” ka vërejtur një Automjet Golf duke vozitur me shpejtësi të vrullshëm, të njëjtit i është dhënë shenjë që të ndalet, por i njëjti nuk është ndalur dhe ka ikur në drejtim të pa njohur.

KKGJILAN

Pas veprimeve operative është arrit që të identifikohet vozitësi shtetas i Kosovës, dhe ndaj të njëjtit konform ligjit të trafikut rrugor janë shqiptuar dy gjoba për Kundërvajtje: Mos respektim i urdhrit të policit dhe vozitje e rrezikshme nga njëqind e pesëdhjetë euro dhe një pikë negative veç e veç njoftoi policia e Gjilanit./rajonipress/