Mobi Casa

I paligjshmi Arianit Ibrahimi, largohet nga KPF-ja

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Pas ankesës së bërë nga opozita në Ministrinë e Pushtetit Lokal, kjo e fundit ka vendosur në favor të rezultatit zgjedhor dhe kundër grupeve klandestine të krijuara në kuvend ka shkruar Kushtrim Kadriu.

Ibrahimit i them se veprimeve të tij të paligjshme u ka ardhur fundi.
Ashtu siç përfundoi me KPF, ashtu do të përfundojë edhe me ZPBM, por gjithashtu do të japë llogari për paratë e komunës që i shpenzoi pa dhënë arsyetime.

ArKatana

Urime Nazim Gagica ka shkruar Kushtrim Kadriu./rajonipress/