UBT

I frikësohet vdekjes së prindërve

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Chelsea Clinton është e shqetësuar për shkak të sëmundjeve dhe shëndetit të prindërve të saj.

Hilary Clinton vuan kohëve të fundit nga gjaku dhe mund të këtë mpiksje në tru, ndërkaq Bill Clinton ka probleme me zemrën. Burimet thonë se Chelsea frikësohet se ata do të vdesin shpejt.

UBT

“Chelsea tani pyet veten se cili nga ata do të vdesë i pari”, tha një burim për revistën Globe.