I del gjumi Komunës, fillon të pastrohet parku i qytetit

Gjilan – Presioni mediatik për dy ditë radhazi nga Rajonipress ka ndikuar dhe e ka zgjuar nga gjumi pushtetin komunal. Të shtunën punëtorët e tregut kanë filluar pastrimin dhe mirëmbajtjen e parkut të qytetit.

Parku i qytetit të shtunën dukej pak më ndryshe, kjo pasiqe punëtorët e angazhuar nga Komuna kanë nisur ta pastrojnë dhe mirëmbajnë.

Megjithatë punëtorët thanë se ata janë vetëm përkohësisht sepse ende nuk është kryer faza e tenderimit.

Rajonipress ka shkruar dy ditë radhazi dhe realisht ky presion e bëri të vetën që zyrtarët komunal ta kuptojnë seriozitetin që e ka vet natyra e parkut./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS