Hyseni: Teatri i Gjilanit, institucioni më i dalluar kulturor

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Gjilan – Komuna e Gjilanit ka vazhduar me vlerësimet për më të dalluarit e vitit 2023.

Me këtë rast, Alban Hyseni, Teatrin e Qytetit e ka vlerësuar si institucionin më të dalluar kulturor dhe me më së shumti aktivitete.

ARKATANA

“Falënderues ndaj stafit të mrekullueshëm për profesionalizmin dhe përfaqësimin dinjitoz që po i bëjnë qytetit tonë!”, ka thënë Hyseni, me rastin e ndarjes së mirënjohjes të cilën e ka pranuar drejtori i Teatrit, Erson Zymberi./rajonipress/