Eko Higjiena

Hyseni: Teatri i Gjilanit, është i pari në Kosovë me çmim ndërkombëtar

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Gjilan – Kryetari komunës, bashkë me drejtorin e Kulturës Kushtrim Zeqirin dhe drejtorin e Teatrit Erson Zymberin, pritën aktorët e brezave të ndryshëm.

Kjo u bë në shenjë mirënjohje e respekti për punën, përkushtimin dhe rezultatet e tyre.

UBT

Hyseni, tha se Teatri i Gjilanit, është i pari në Kosovë me çmim ndërkombëtar.
“Ky ndoshta mund të cilësohet si suksesi më i madh mes shumë rezultateve të tjera të Teatrit të Qytetit të Gjilanit”, tha Hyseni.

I pari i komunës, tregoi se bashkë me drejtorin e Kulturës Kushtrimin dhe drejtorin e Teatrit Ersonin mirëpritën aktorët e brezave të ndryshëm, në shenjë mirënjohje e respekti për punën, përkushtimin dhe rezultatet.