Hyseni: Projekti i zgjerimit të rrugës “Hamdi Kurteshi”, nuk ka të ndalur

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Po vazhdojnë pa ndalur punimet në njërin ndër projektet më të mëdha të Komunës së Gjilanit në zgjerimin e rrugës “Hamdi Kurteshi”.

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, ka parë nga afër ecurinë e punimeve të cilat po zhvillohen në disa pjesë të perimetrit të këtij projekti.

Mobi Casa

Pas zhvendosjen e rrethojës së hekurt në brendësi të kazermës së Forcës së Sigurisë së Kosovës, po vazhdon pastrimi i lumit Stanishorka dhe përgatitja e ndërtimit të kolektorit.

“Projekti i zgjerimit të rrugës “Hamdi Kurteshi”, nuk ka të ndalur” , tha Alban Hyseni./rajonipress/