RCCOLA

Hyseni prezanton projektin e stadiumit të qytetit, kostoja 15 milionë euro

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Në kuadër të nismës “7 javë – 7 projekte”, kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka prezantuar sot projektin e stadiumit të qytetit.

Kreu i Gjilanit ka bërë të ditur se kostoja e këtij projekti është 15 milionë euro.

Fidanishtja

“Tashmë janë trajtuar dy ankesa dhe presim përgjigjen e OSHP për të vazhduar me shpalljen e fituesit dhe fillimin e punimeve. Pas shumë sfidave, stadiumi po jetësohet! Projekt final e zbatues, buxheti i siguruar, mbi 9000 ulëse, kategoria IV, stadium modern”, ka thënë Hyseni.