Uji Dea

Hyseni: Po vazhdojnë investimet për ndriçim publik brenda zonës së qytetit në gjatësi prej 1110 metra

/ 1 minutë lexim
KKVITI

Gjilan – Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka bërë të ditur se po vazhdojnë investimet për ndriçim publik brenda zonës së qytetit në gjatësi totale prej 1110 metra.

Investimet në ndriçim, kreu i Gjilanit tha se po vazhdojnë në rrugët “Bill Clinton”, “Pashko Vasa” dhe “Mërgimtarët e Gjilanit”.
“Vetëm 200 metra do jenë ndriçim me energji elektrike, ndërsa pjesa tjetër me energji diellore”, është shprehur ai.

Uji Dea

Për më shumë video e investimeve në ndriçim publik:

Po vazhdojnë investimet për ndriçim publik brenda zonës së qytetit në gjatësi totale prej 1110 m. 👷🏻‍♂️🚧 – Rruga Bill Clinton – 200m gjatësi; – Rruga… | By Alban HyseniFacebook | Facebook