Hyseni nënshkruan memorandum bashkëfinancimi me Islamic Relief Kosova për projektin “Furnizimi me ujë të pijshëm për komunitetet e cenueshme”

Gjilan – Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka nënshkruar sot një memorandum bashkëfinancimi në vlerë mbi 156 mijë euro me Islamic Relief Kosova për projektin “Furnizimi me ujë të pijshëm për komunitetet e cenueshme në Kosovë”.

Përfitues nga ky projekt do të jenë banorët e këtyre komuniteteve, përkatësisht të fshatrave Bresalc, Ponesh dhe Livoç i Epërm.

“Vazhdojmë me projekte në shërbim të qytetarëve”, ka thënë Hyseni./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS