RCCOLA

Hyseni: Ky qershor është i veçantë për gjithë vendin

/ 1 minutë lexim
ARKATANA

Gjilan – “15 qershori është data që shënon ditën e çlirimit të Gjilanit”, tha Alban Hyseni.

I pari i Komunës së Gjilanit theksoi, se ky qershor është i veçantë për gjithë vendin, sepse shënohet 25 vjetori i çlirimit të vendit.

ARKATANA

Më tej kryetari Hyseni shtoi se këtë datë dhe aktivitetet e organizuara nga Komuna e Gjilanit, përkujtojnë dëshmorët, nderojnë invalidët dhe veteranët e luftës, si dhe angazhohen për të ardhmen.

Kryetari i Gjilanit tha se 15 qershori 2024 shënon 25 vjetorin e çlirimit!
Urime dita e çlirimit!
Lavdi dëshmorëve të kombit!