Uji Dea

Humbni peshë me banane

/ 1 minutë lexim

Fruti i bananes është shumë i shëndetshëm dhe ushqyes.

Megjithëse kanë kalori më shumë se shumica e frutave tjera, bananet janë shumë efikase për humbje në peshë.

Mobi Casa

Një banane e madhësisë mesatare ka ushqyes të mjaftueshëm që ju ndihmojnë të mirëmbani peshën trupore.

Banania ndihmon tretjen e ushqimit gjë që ju ndihmon të humbisni në peshë.Gjithashtu, banania është e pasur me vitaminë C, B, B12 që janë të domosdoshme për mirëmbajtjen e shëndetit të përgjithshëm./eo/