Hulumtues të shumtë të medias prezantuan punimet e tyre në Konferencën Ndërkombëtare Shkencore të UBT-së

Edicioni i sivjetmë i Konferencës Ndërkombëtare për Shkencë, Teknologji, Biznes dhe Inovacion, është pasuruar me punimet e hulumtuesve dhe profesorëve të fushës së Medias dhe Komunikimit.

Në sesionet e kësaj konference, studiues të shumtë nga vendi dhe rajoni, prezantuan dhjetëra punime me tema tejet interesante.

Sesioni i parë

Chair: Dr. Gjylie Rexha

Co – Chair: Dr. Ferid Selimi

Keynote speaker: Dr. Ferid Selimi

“ASPECTS OF FEMINIST DISCOURSE IN ALBANIAN POLITICAL COMMUNICATION”, Votim Hanoli.
“THE DEVELOPMENT OF TECHNOLOGY, INTERNET AND MEDIA MARKET IN KOSOVO”, Ferid Selimi, Naser Rugova
“DIFFERENT GENDER APPROACHES TOWARDS “FAKE NEWS”, Özcan YAĞCI; Çiçek COŞKUN; Ceyda KULOĞLU.
“THE ROLE OF THE REPUBLIC OF ALBANIA (MOTHER COUNTRY) TOWARDS THE ALBANIANS IN THE REPUBLIC OF SERBIA”, Ilir Zylfiu.
“THE LINGUISTICS CHALLENGE IN ELECTRONIC MEDIA”, Xhevahire Millaku:
“SOCIAL MEDIA AND ETHICS”, Isida Hoxha; Ismet Kallaba.
“CRITICAL ANALYSIS OF PRIME MINISTER RAMA’S POLITICAL DISCOURSE AND ITS INFLUENCE ON THE MEDIA”, Anila Prethi.
“EFFECTS OF CHANGE IN PUBLIC COMMUNICATION IN POLITICAL CAMPAIGNS VIA NEW MEDIA”, Ejup Gojnovci.

Sesioni i dytë

Chair: Dr. Votim Hanoli

Co – Chair: Dr. Ilir Zylfiu

“RADIO BROADCASTING AND THE INTERNET: THE CASE OF KOSOVO”, Dr. Gjylie Rexha.
“FAKE NEWS” AND THE PSYCHOLOGICAL IMPACT ON KOSOVO’S SOCIETY”, Violeta Zefi; Marigona Xhigoli.
“ARE FAKE NEWS ( DISINFORMATION) ETHICS’ MOST BIGGER ENEMY IN PROFESSIONAL JOURNALISM IN KOSOVO?”, Musa Sabedini
“MEDIA REPORTING ON ENERGY AND ENVIRONMENTAL ISSUES – FREEDOM OF EXPRESSION”, Dafina Lata.
“AN APPROACH TO THE SITUATION OF MEDIA FREEDOM IN ALBANIA AND THE BALKANS”, Heldi Kodra:
“RESPECTING CHILDREN’S RIGHTS IN AUDIOVISUAL MEDIA (TV) IN KOSOVO”, Edona Sulejmani.
“ONLINE MEDIA IN KOSOVO AS PANDEMIC ALLIES”, Saranda Krasniqi.
“CHAOTIC READING OF CHAOS”, Safet Zejnullahu.
“MANIPULATION OF THE PUBLIC”, Safet Zejnullahu.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS