UBT

Hoxhaj: Nga mospranimi i Kosovës në KiE do të përfitonte vetëm Rusia dhe Serbia

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Ish-ministri i jashtëm i Kosovës Enver Hoxhaj, ka thënë se nga mospranimi i Kosovës në Këshillin e Evropës, përfiton vetëm Rusia dhe Serbia.

Përmes një statusi në platformën X, Hoxhaj është shprehur bota demokratike sot përballet me një provë kritike për premtimin e dhënë në vitin 2008 “integrimin e Kosovës në shoqërinë ndërkombëtare, si dhe Kosova përballet me përkushtimin që ka dhënë – për një shoqëri multietnike”.

RCCOLA

“Sot, në Këshill të Evropës, bota demokratike përballet me një provë kritike për premtimin e dhënë në vitin 2008 – integrimin e Kosovës në shoqërinë ndërkombëtare dhe si për Kosovën përkushtimin që ka dhënë – për një shoqëri multietnike.

Nga mospranimi i Kosovës do të përfitonte vetëm Rusinë dhe Serbinë!”, ka shkruar Hoxhaj në X.