RCCOLA

Hovenier për djegien e veturave në veri: Qeveria të kërkojë llogari për këto vepra kriminale

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Ambasadori i SHBA-së në Prishtinë, Jeff Hovenier, ka reaguar në lidhje me djegiet e veturave në veri të Mitrovicës.

Hovenier ka thënë se Qeveria e Kosovës ka përgjegjësi të mbrojë qytetarët e saj dhe të sigurojë llogaridhënie për këto vepra kriminale.

Mobi Casa

“SHBA-javazhdimisht e ka dënuar djegien kriminale të veturave në veri të Kosovës. Qeveria e Kosovës ka përgjegjësi të mbrojë qytetarët e saj dhe të sigurojë llogaridhënie për këto vepra kriminale”, ka shkruar Hovenier në Twitter.