Hoti: Qeveria ka miratuar Programin për Rimëkëmbje Ekonomike prej 222 milionë euro

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, ka treguar se Qeveria ka miratuar Programin për Rimëkëmbje Ekonomike për vitin 2021m prej 222 milionë e 400 mijë euro.

Hoti, përmes një postimi në Facebook, ka njoftuar se në këtë program janë përfshirë vazhdimi i shtesave në Shëndetësi, Polici dhe dyfishimi i Asistencës Sociale.

Postimi i plotë i Hotit:

Qeveria ka miratuar Programin për Rimëkëmbje Ekonomike për vitin 2021, në vlerë prej dyqindtë e njëzetë e dy milionë e katërqind mijë euro (222,400,000.00)

Në kuadër të këtyre masave, midis tjerash përfshihen:

– 6.5 milion euro për të Vetë Punësuarit

– Vazhdimi i Shtesave në Shëndetësi

– Vazhdimi i Shtesave në Polici

– Dyfishimi i Asistencës Sociale

– Rritja e Pensioneve për 30 euro, për të gjithë pensionistë që marrin më pak se 100 euro

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS