Mobi Casa

Hoti: Një qeveri normale nuk ia bën Kosovës këto dëme

/ 1 minutë lexim

Deputeti i LDK-së, Avdullah Hoti përmes një postimi ka kritikuar Qeverinë.

Hoti ka thënë se e përjetuam kohën kur “Kosova u përjashtua nga ushtrimet e përbashkëta me NATO-n, Kosovës i’u vendosën sanksione nga Bashkimi Evropian dhe Kosova vendos vetë të mos merr pjesë në takimin lidhur me Procesit të Berlinit”.

Uji Dea

Sipas deputetit të LDK-së një “qeveri normale”, e cila është e angazhuar për integrim euro-atlantik të Kosovës, “nuk ia bën Kosovës këto dëme”.

“Një qeveri normale, e angazhuar për integrim euro-atlantik të Kosovës, nuk ia bën Kosovës këto dëme”, ka thënë ai.