“Hotel Evropa 2002” ofron 10 dhoma për familjet e prekura nga tërmeti

Gjilan – Jeton Ajeti pronar i Hotelit “Evropa 2002” tha se kjo është më e pakta që mund të bëjmë për vëllezërit tanë nga Shqipëria. Mikpritja e gjilanasve dhe e kosovarëve do të jetë përherë e hapur për familjet e prekura.

Jeton Ajeti pronar në Hotelin “Evropa 2002” tha se ka vendosur të lëshojë 10 dhoma për akomodim të familjeve të prekura nga tërmeti.”Çdo shqiptar besoj sot është me zemër e shpirt kah Durrësi e vendet e tjera të prekura nga tërmeti. Bashkëndiejmë dhembjen e madhe me këto familje dhe do të jemi në dispozicion të përhershëm për strehimin e familjeve të prekura nga tërmeti” tha Jeton Ajeti./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS