RCCOLA

“Hidromorava” me mesazh për të gjithë përdoruesit e ujit të pijshëm

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Gjilan – Përmbledhja e aktivitetit për nder të Ditës Botërore të Ujit, me mesazhe të rëndësishme rreth sensibilizimit dhe rëndësisë të Ujit!

Zëdhënësja e kompanisë së ujësjellësit “Hidromorava”, Rina Ahmeti Kasumi, në emër të Kryeshefit ekzekutiv Ymer Salihut, si dhe në emër të menaxhmentit, të bordit drejtues dhe gjithë stafit të ndërmarrjes, përcjellë mesazhin tek të gjithë përdoruesit e ujit të pijshëm, duke i bërë thirrje për të ruajtur dhe për të përdorur burimet e ujit me kujdes dhe përgjegjshmëri, të mos e keqpërdorin ujin, të kryejnë obligimet ndaj kompanisë, si dhe të kenë parasysh se ky burimi është jetik për të ardhmen tonë dhe planetin tonë.

Eco Higjiena