KKVITI

Hidhet shorti për gjysmëfinale të Kupës, Drita përballë Prishtinës

/ 1 minutë lexim
Eco Higjiena

Shorti i gjysmëfinales, i tërhequr të premten, do ti ballafaqoj në mes vete Dritën dhe Prishtinën.

Ndeshjet e para gjysmëfinale të Kupës zhvillohen me dy ndeshje, 3 e 4 prill, ndërsa ato të kthimit më 17 e 18 prill.

Uji Dea

Ndërsa, në ndeshjen tjetër gjysmëfinale do të takohen ekipet nga Suhareka – Ballkani dhe Suhareka.