Hidhet shorti për edicionin e ri në Superligën e Kosovës

Sot në selinë e FFK-së në praninë e Komisionit të Garave dhe përfaqësuesve të klubeve është bërë tërheqja e shortit për edicionin e ri garues 2022/23 në Superligë.

Fillimisht në emër të presidentit Agim Ademi dhe KE të FFK-së të pranishmit i ka përshëndetur kryetari i KG-së, Abdyl Bellopoja, i cili ka uruar klubet për një organizim sa më të mirë dhe mbarëvajtje të garave në edicionin e ri.

Në bazë të shortit të tërhequr në javën e parë do të ballafaqohen:
Gjilani – Ferizaj,
Malisheva – Ballkani,
Drenica – Llapi,
Trepça’89 – Drita dhe
Dukagjini – Prishtina.

Kampionati i ri fillon më 13 gusht.

Ndeshja që merr vëmendjen e gjithë futbolldashësve vendor, derbi lokal mes FC Drita e SC Gjilani pritet të luhet në xhiron e 7-të.

Në xhiron e 7, Drita e Gjilani do të përballen për herë të parë këtë vit, në Superligë 2022/23.

Orari i te gjitha javëve:
Java e parë: Gjilani – Ferizaji
Malisheva – Ballkani
Drenica – Llapi
Trepça ‘89 – Drita
Dukagjini – Prishtina

Java e dytë:
Drita – Dukagjini \
Ferizaji – Prishtina
Llapi – Trepça ‘89
Ballkani – Drenica
Gjilani – Malisheva

Java e tretë:

Malisheva – Ferizaji
Trepça ‘89 – Ballkani
Drenica – Gjilani
Dukagjini – Llapi
Prishtina – Drita

Java e katërt:
Llapi – Prishtina
Ballkani – Dukagjini
Gjilani – Trepça ‘89
Ferizaji – Prishtina
Malisheva – Drenica

Java e pestë:
Trepça ‘89 – Malisheva
Dukagjini – Gjilani \
Prishtina – Ballkani
Drita – Llapi
Drenica Ferizaji

Java e gjashtë:

Ballkani – Drita
Ferizaji – Llapi
Gjilani – Prishtina
Malisheva – Dukagjini
Drenica – Trepça ‘89

Java e shtatë:

Dukagjini – Drenica
Trepça ‘89 – Ferizaji
Prishtina – Malisheva
Drita – Gjilani
Llapi – Ballkani

Java e tetë:

Gjilani – Llapi
Malisheva – Drita
Ferizaji – Ballkani
Drenica – Prishtina
Trepça ‘89 – Dukagjini

Java e nëntë:

Prishtina – Trepça 89
Drita – Drenica
Llapi – Malisheva
Dukagjini – Ferizaji
Ballkani – Gjilani

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS