Uji Dea

Heroi i Kombit Metush Krasniqi së shpejti në Kamenicë

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Kamenicë – Bashkë me Drejtorin Behar Hyseni dhe Shefin e Kabinetit Vaxhid Rexhepaj, vizituam në Tiranë atelenë ku po punohet shtatorja e Heroit të Kombit Metush Krasniqi ka shkruar Kadri Rahimaj.

Uji Dea

Skulptori Neziri na informoi mbi punën dhe finesat përfundimtare të kësaj shtatoreje madhështore./rajonipress/