Haziri: Urime çdo amerikani dhe çdo shqiptaro-amerikani që bënë aq shumë për Kosovën dhe atdheun!

Gjilan – 4 Korriku, dita e vendit më të lirë në botë dhe mikut më të madh të Kosovës. Ju faleminderit që na ndihmuat të çlirohemi dhe ta shijojmë lirinë ka shkruar Lutfi Haziri.

Postimi i plotë i Lutfi Hazirit

E falënderoj, gjithashtu, çdo ushtar amerikan që po e ruan paqen, çdo misionarë që përmes USAID dhe organizatave tjera amerikane, po na ndihmojnë në zhvillimin e demokracisë dhe njohjes sonë.

Ju faleminderit që po e ndihmoni Gjilanin në vazhdimësi përmes USAID në programe të zhvillimit infrastrukturor, në arsim, dialogun me shoqërinë civile, përfshirjen e komuniteteve, transparencën e llogaridhënien etj.

Urime çdo amerikani dhe çdo shqiptaro-amerikani që bënë aq shumë për Kosovën dhe atdheun!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS